HTML

Előkészületek

2014.07.20. 11:53 Kovács Lacee

Sziasztok!

 

A blog afféle dokumentációja lesz építkezésünk menetének és remélhetőleg egy kis segítség az olvasóknak, aki hasonló fába vágják a fejszéjüket. 

 

Az előzetes előkészületek (tervrajzok, engedélyek és egyéb papírok) elintézése után elkezdtük a tereprendezést. Azt kell mondjam volt munkája a kőművesünk által kiküldött dolgozóknak, hiszen közel két méter magas "paré" borította a területet, ill. rengeteg törmelék volt a felszínen a feltöltést követően.

paré.jpg

 

A munkálatok 2014. június 20. körül kezdődtek. Sok feladat volt, hiszen a telek előtti árok dudázásra várt, majd betemetésre, ill. a növényzet eltüntetése is első számú dolgok között szerepelt, hiszen a kőművesek enélkül nem tudták volna megkezdeni a munkájukat.

 

Június 25-én este már ez a kép fogadott, ami valljuk be egyel "pofásabb" volt, mint először:

paré nélkül.jpg

 

 

Tehát így kezdődött a történet. :)

 

Lássuk a folytatást!

Szólj hozzá!

Címkék: 0. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://gerendahazbbgym.blog.hu/api/trackback/id/tr396525933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása